Home
last modified time | relevance | path

Searched refs:p (Results 1 – 25 of 297) sorted by relevance

12345678910>>...12

/dokuwiki/lib/plugins/revert/
H A Dadmin.php149 $p = array();
151 $p['width'] = 15;
152 $p['height'] = 11;
153 $p['title'] = $lang['diff'];
154 $p['alt'] = $lang['diff'];
155 $att = buildAttributes($p);
160 $p = array();
162 $p['width'] = 12;
163 $p['height'] = 14;
164 $p['title'] = $lang['btn_revs'];
[all …]
/dokuwiki/inc/lang/vi/
H A Dlogin.txt1 ====== Đăng nhập ======
3 Bạn hiện chưa đăng nhập! Nhập thông tin xác thực của bạn bên dưới để đăng nhập. Bạn cần kích hoạt c…
/dokuwiki/inc/lang/sq/
H A Dlocked.txt3 Kjo faqe është përkohësisht e kyçur për redaktim nga një përdorues tjetër. Duhet të prisni derisa k…
H A Dregistermail.txt1 Një përdorues i ri u regjistrua. Këto janë detajet:
3 Emri përdoruesit: @NEWUSER@
4 Emri i plotë i përdoruesit: @NEWNAME@
/dokuwiki/vendor/phpseclib/phpseclib/phpseclib/Crypt/
H A DBlowfish.php398 $p = $this->bctx["p"];
410 $l^= $p[$i];
415 $r^= $p[$i + 1];
420 return pack("N*", $r ^ $p[17], $l ^ $p[16]);
432 $p = $this->bctx["p"];
443 $l^= $p[$i];
448 $r^= $p[$i - 1];
453 return pack("N*", $r ^ $p[0], $l ^ $p[1]);
494 $p = array();
527 $l ^ ' . $p[16] . '
[all …]
/dokuwiki/inc/lang/pt-br/
H A Dsubscr_list.txt5 Estas são as páginas modificadas:
13 e cancele o monitoramento da página e/ou do espaço de
17 Para cancelar as notificações de páginas, entre na wiki @DOKUWIKIURL@
18 e então visite @SUBSCRIBE@ e cancele a inscrição de edição da página ou namespace.
21 Para cancelar a página de notificações, entre na wiki @DOKUWIKIURL@,
22 visite a página de @SUBSCRIBE@ e cancele a inscrição de edição da página ou namespace.
H A Dbacklinks.txt3 Esta é uma lista de todas as páginas que apresentam links para a página atual.
/dokuwiki/lib/plugins/acl/lang/sq/
H A Dhelp.txt3 Në këtë faqe mund të shtoni ose hiqni të drejta për hapësira emri dhe faqe në wiki-n tuaj.
7 Forma më sipër ju lejon të shihni dhe ndryshoni lejet për një grup ose përdorues të përzgjedhur.
9 Në tabelën më poshtë tregohen të gjitha rregullat e vendosjes së aksesit. Mund ta përdorni për të f…
11 Leximi i [[doku>acl|dokumentimit zyrtar mbi ACL]] mund t'ju ndihmojë për të kuptuar plotësisht ses…
/dokuwiki/lib/plugins/revert/lang/ca-valencia/
H A Dintro.txt3 Esta pàgina ajuda en la reversió automàtica d'atacs de spam. Per a
4 trobar una llista de pàgines que tinguen spam introduïxca una cadena de busca (p. e. una URL de spa…
/dokuwiki/inc/lang/gl/
H A Dsubscr_list.txt3 Houbo trocos en páxinas do nome de espazo @PAGE@ do wiki @TITLE@.
4 Estas son as páxinas que mudaron:
10 Para cancelares as notificacións da páxina inicia sesión no wiki en
13 e desubscríbete do seguimento dos trocos da páxina e/ou nome de espazo.
H A Dbacklinks.txt3 Isto é unha listaxe de páxinas que semellan ligar coa páxina actual.
/dokuwiki/lib/plugins/revert/lang/ca/
H A Dintro.txt3pàgina us ajuda a revertir automàticament els canvis que siguin producte d'un atac amb brossa. Per…
/dokuwiki/lib/plugins/popularity/lang/sq/
H A Dintro.txt3 …-t. Kjo i ndihmon ata të kuptojnë sesi DokuWiki përdoret nga përdoruesit e tij dhe siguron që vend…
5 …kurajuar ta përsërisni këtë hap shpesh herë për t'i mbajtur zhvilluesit të informuar kur wiki juaj…
7 Të dhënat e mbledhura përmbajnë informacione si versioni i DokuWiki-t tuaj, numri dhe madhësia e fa…
9 …unuara që do të dërgohen janë treguar më poshtë. Ju lutem përdorni buttonin "Dërgo Të Dhëna" për t…
/dokuwiki/inc/lang/no/
H A Dsubscr_list.txt3 Sider i navnerommet @PAGE@ på wikien @TITLE@ har blitt endra.
10 For å avslutte varslinga, logg inn på
13 og avslutt abonnementet på endringer av sida eller i navnerommet.
H A Dsubscr_digest.txt3 Siden @PAGE@ på wikien @TITLE@ har blitt endret.
13 For å avslutte varslingen, logg inn på
16 og avslutt abonnementet på endringer av siden eller i navnerommet.
H A Dsubscr_single.txt3 Siden @PAGE@ på wikien @TITLE@ har blitt endret.
16 For å avslutte varslingen, logg inn på
19 og avslutt abonnementet på endringer av siden eller i navnerommet.
/dokuwiki/inc/lang/hu/
H A Dlogin.txt1 ====== Belépés ======
3 … meg az azonosítási adataid a belépéshez lentebb! A böngésződben engedélyezned kell a sütik (cooki…
/dokuwiki/lib/plugins/revert/lang/gl/
H A Dintro.txt3páxina axudarache a revertir automaticamente un ataque de correo-lixo. Para atopares unha listaxe …
/dokuwiki/inc/lang/ca-valencia/
H A Dbacklinks.txt3 Una llista de pàgines que pareixen vincular a la pàgina actual.
/dokuwiki/inc/lang/ca/
H A Dbacklinks.txt3 Heus ací una llista de pàgines enllaçades amb la pàgina actual.
/dokuwiki/lib/plugins/revert/lang/es/
H A Dintro.txt3 …sta página te ayuda con la restauración de ataques spam. Para encontrar una lista de páginas con s…
/dokuwiki/inc/lang/es/
H A Dbacklinks.txt3 Esta es una lista de páginas que parecen hacer referencia a la página actual.
/dokuwiki/inc/lang/pt/
H A Dbacklinks.txt3 Esta é uma lista de páginas que parecem interligar de volta para a página atual.
H A Ddiff.txt3 Esta página mostra as diferenças entre as duas revisões da página.
H A Dsubscr_list.txt4 Eis as páginas alteradas:
10 Para cancelar as notificações de páginas, inicie sessão no wiki em
13 e des-subscreva às alterações da página e/ou namespace.

12345678910>>...12