Home
last modified time | relevance | path

Searched refs:t (Results 1 – 25 of 311) sorted by relevance

12345678910>>...13

/dokuwiki/lib/scripts/
H A Dhotkeys.js38 var t = this;
54 t.addShortcut(t.modifier + '+' + a.accessKey, function() {
68 t.addShortcut(t.modifier + '+' + i.accessKey, function() {
82 t.addShortcut(t.modifier + '+' + b.accessKey, function() {
94 return t.onkeyup.call(t,e);
98 return t.onkeypress.call(t,e);
102 return t.onkeydown.call(t,e);
116 var t = this;
134 var t = this;
189 t.each(t.explode(pa, '+'), function(v) {
[all …]
/dokuwiki/lib/plugins/config/lang/sq/
H A Dintro.txt3 Përdoreni këtë faqe për të kontrolluar kuadrot e instalimit të DokuWiki-t tuaj. Për ndihmë mbi kuad…
5të kuqe të lehtë janë të mbrojtura dhe nuk mund të ndryshohen me këtë plugin. Kuadrot e treguara m…
7 Kujtohuni të shtypni butonin **Ruaj** para se të dilni nga kjo faqe ose ndryshimet tuaja do të humb…
/dokuwiki/lib/plugins/popularity/lang/sq/
H A Dintro.txt3të dhëna anonime rreth wiki-t tuaj dhe ju lejon t'ia dërgoni ato zhvilluesve të DokuWiki-t. Kjo i …
5të inkurajuar ta përsërisni këtë hap shpesh herë për t'i mbajtur zhvilluesit të informuar kur wiki…
7 …i versioni i DokuWiki-t tuaj, numri dhe madhësia e faqeve dhe skedarëve, plugin-et e instaluar dhe…
9 Të dhënat e papërpunuara që do të dërgohen janë treguar më poshtë. Ju lutem përdorni buttonin "Dërg…
/dokuwiki/lib/scripts/jquery/
H A Djquery-ui.min.js6t){"function"==typeof define&&define.amd?define(["jquery"],t):t(jQuery)})(function(t){function e(t argument
7t.fn.show),hide:function(t){return function(s){if(i(s))return t.apply(this,arguments);var n=e.appl… argument
13t.map(i.filter(".ui-state-disabled"),function(t){return i.index(t)}),this._processTabs(),e.active!… argument
H A Djquery.min.js2t){"use strict";"object"==typeof module&&"object"==typeof module.exports?module.exports=e.document… argument
/dokuwiki/inc/lang/sq/
H A Dlogin.txt3 …sht nuk jeni të futur në Wiki! Futni informacionet tuaja të autentikimit më poshtë për të hyrë. Du…
H A Deditrev.txt1 **Keni ngarkuar një rishikim të vjetër të dokumentit!** Nëse e ruani, do të krijoni një version të …
H A Dresendpwd.txt1 ====== Dërgo fjalëkalim të ri ======
3të përdorimit në formën e mëposhtme për të kërkuar një fjalëkalim të ri për llogarinë tuaj në këtë…
H A Dregister.txt3të gjitha informacionet e mëposhtme për të krijuar një llogari në këtë wiki. Sigorohuni që të jepn…
H A Drevisions.txt1 ====== Rishikime të vjetra ======
3 …rishikimet e vjetra të dokumentit aktual. Për t'u kthyer në një rishikim të vjetër, zgjidhni nga k…
H A Ddraft.txt3të faqe nuk përfundoi me sukses. DokuWiki ruajti automatikisht një skicë gjatë punës tuaj të cilën…
5 Ju lutem vendosni nëse doni të //rekuperoni// sesionin tuaj të humbur të redaktimit, //fshini// ski…
/dokuwiki/inc/lang/vi/
H A Dnewpage.txt1 ====== Chưa có đề tài này ======
3 Bạn đã truy cập vào một liên kết đến một đề tài chưa tồn tại. Nếu quyền cho phép, bạn có thể tạo nó…
H A Dregister.txt3tt cả các thông tin dưới đây để tạo một tài khoản mới trong wiki này. Hãy chắc chắn rằng bạn cung…
H A Donceexisted.txt1 ======= Trang này không còn tồn tại ======
3 Bạn đã vào một liên kết đến một trang không còn tồn tại. Bạn có thể kiểm tra danh sách [[?do=revisi…
H A Dresendpwd.txt1 ====== Gửi mật khẩu mới ======
3tên thành viên của bạn vào mẫu dưới đây để yêu cầu một mật khẩu mới cho tài khoản của bạn trong wi…
H A Dconflict.txt1 ====== Có phiên bản mới hơn tồn tại ======
3 Một phiên bản mới hơn của tài liệu bạn sửa đổi tồn tại. Điều này xảy ra khi một thành viên khác tha…
5t được hiển thị dưới đây, sau đó hãy quyết định giữ phiên bản nào. Nếu bạn chọn ''Lưu'', phiên bản…
H A Deditrev.txt1 **Bạn đã tải một phiên bản cũ của tài liệu!** Nếu bạn lưu nó, bạn sẽ tạo một phiên bản mới với dữ l…
/dokuwiki/lib/plugins/usermanager/lang/vi/
H A Dimport.txt3 Yêu cầu tập tin CSV của thành viên có ít nhất bốn cột.
4 Các cột phải chứa, theo thứ tự: id thành viên, tên đầy đủ, địa chỉ thư điện tử và các nhóm.
5 …n được phân tách bằng dấu phẩy (,) và chuỗi được phân cách bằng dấu ngoặc kép (%%""%%). Dấu gạch c…
6 Để biết ví dụ về một tập tin phù hợp, hãy thử chức năng "Xuất thành viên" ở trên.
8 Một mật khẩu sẽ được tạo và gửi qua email cho mỗi thành viên được nhập thành công.
/dokuwiki/lib/plugins/extension/lang/vi/
H A Dintro_plugins.txt1t trong DokuWiki của bạn. Bạn có thể bật hoặc tt hoặc thậm chí gỡ cài đặt hoàn toàn chúng ở đây. …
/dokuwiki/lib/plugins/acl/lang/sq/
H A Dhelp.txt3 Në këtë faqe mund të shtoni ose hiqni të drejta për hapësira emri dhe faqe në wiki-n tuaj.
5 Paneli i majtë tregon të gjitha faqet dhe hapësirat e emrit të disponueshme.
7 Forma më sipër ju lejon të shihni dhe ndryshoni lejet për një grup ose përdorues të përzgjedhur.
9 Në tabelën më poshtë tregohen të gjitha rregullat e vendosjes së aksesit. Mund ta përdorni për të f…
11 Leximi i [[doku>acl|dokumentimit zyrtar mbi ACL]] mund t'ju ndihmojë për të kuptuar plotësisht ses…
/dokuwiki/lib/plugins/config/lang/fi/
H A Dintro.txt3 Käytä tätä sivua hallitaksesi DokuWikisi asetuksia. Apua yksittäisiin asetuksiin löytyy sivulta [[d…
5t vaaleanpunaisella taustalla ovat suojattuja, eikä niitä voi muutta tämän liitännäisen avulla. As…
7 Muista painaa **TALLENNA**-nappia ennen kuin poistut sivulta. Muuten muutoksesi häviävät.
/dokuwiki/lib/plugins/logviewer/lang/vi/
H A Dintro.txt1 ====== Xem Nhật ký Log ======
3 Giao diện này cho phép bạn xem các nhật ký log khác nhau do DokuWiki viết. Theo mặc định, không nên…
4 tại đây (nó còn tùy thuộc vào [[doku>config:dontlog|cài đặt nhật ký log]] của bạn). Tuy nhiên, nếu …
5 bạn sẽ tìm thấy thông tin hữu ích về vấn đề này. Tất cả thời gian là theo chuẩn UTC!
7 Xin lưu ý rằng **tệp nhật ký log có thể chứa thông tin nhạy cảm** như mật khẩu, đường dẫn hoặc các …
8 Đảm bảo sắp xếp lại các nhật ký log một cách thích hợp khi đăng chúng lên diễn đàn hoặc trong các b…
/dokuwiki/lib/plugins/popularity/lang/lv/
H A Dintro.txt3 …un piedāvā tos nodot DokuWiki izstrādātājiem. Tas ļauj zināt kā izmanto DokuWiki un palīdz tālāko …
5 Ierosinām laiku pa laikam atkārtoti nosūtīt datus, lai izstrādātāji zinātu, ka tavs wiki aug. Atkār…
9 Nosūtāmie dati redzami zemāk. Nospied pogu "Nosūtīt datus", lai nodotu ziņas.
/dokuwiki/inc/lang/fo/
H A Dconflict.txt3 Ein nýggjari útgáva av hesum skjalinum er til. Hetta hendur tá fleiri brúkarir rætta í skjalinum sa…
5tær vístu broytingar nágreiniliga, og avgerð hvat fyri útgávu sum skal goymast. Um tú velur ''Goym…
/dokuwiki/lib/plugins/config/lang/vi/
H A Dintro.txt3 … kiểm soát cài đặt cho trình cài đặt DokuWiki của bạn. Để được trợ giúp về cài đặt cá nhân, hãy th…
5t hiển thị với nền đỏ nhạt được bảo vệ và không thể thay đổi bằng plugin này. Những cài đặt hiển t…
7 Hãy nhớ nhấn nút **Lưu** trước khi rời trang này nếu không các thay đổi của bạn sẽ bị mất.

12345678910>>...13